4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 25 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Plaats hier jouw review

Geplaatste reviews

Uitstekend!

Rated 5,0 out of 5
18 februari 2024

Dennis is een uitstekende rij-instructeur. Zijn gestructureerde aanpak en aandacht voor de leerling maken deze rijschool zeker een aanrader!

Sem C.

Top lessen en een Toppe rij-instructeur

Rated 5,0 out of 5
22 september 2023

Begon met veel onzekerheid aan de rijlessen. Eenmaal kennisgemaakt met alles en ik werd fijn ontvangen bij elke rijles.

Alles word op een rustige maar ook op een uitdagende manier geleerd.

Hele fijne ervaring!

Leerzame lessen en theorie die je zelf in je eigen tijd kan doornemen.

Ik heb een top tijd hier gehad.

Eenmaal begonnen met de rijlessen merkte ik al dat mijn onzekerheid minder werd door de manier van aanpak en hoe alles werd uitgelegd.

Heel erg bedankt voor deze prettige ervaring! Eindelijk geslaagd!

Heel erg bedankt Dennis!

Je bent een top rij-instructeur.

Jill

In een keer geslaagd!

Rated 0,0 out of 5
14 september 2023

Goede begeleiding, veel aandacht en ook een gezellige sfeer. In een keer geslaagd en over het algemeen super tevreden!

Nathan van Raaij

Geweldig 🙂

Rated 5,0 out of 5
14 september 2023

Dennis super erg bedankt voor de leuke leerzame jaren. De lessen waren leerzaam maar ook heel gezellig. Mega bedankt voor de leuke tijd.

Laura

Fijne en leerzame lessen, eerste keer geslaagd

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2023

Dennis heel erg bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen.

Ik vond het zelf ook erg fijn dat de lessen goed werden afgestemd op mijn niveau.

Mike

Fijn en effectief les

Rated 5,0 out of 5
12 mei 2023

Ik had altijd het gevoel dat ik veilig en fijn les kon krijgen in de auto. Na elke les merkte ik ook dat ik weer vooruit was gegaan en nieuwe dingen had geleerd.

Boris

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
24 februari 2023
Anoniem

Fijne rijlessen

Rated 5,0 out of 5
24 februari 2023

De rijlessen waren kritisch en gecontroleerd. Fijn om mee om te gaan. Leerde het enorm snel.

Robin Cup

Top instructeur

Rated 5,0 out of 5
5 januari 2023

Zeer goede ervaringen mee

Berry

Rijlessen en Voorbereiding voor examen

Rated 5,0 out of 5
4 januari 2023

Dennis heel erg bedankt voor de voorbereiding en ondersteuning. En ook bedankt voor het helpen voor het overwinnen van de angst van de snelweg.

Gr. Jolanda

Jolanda Wolbertus Achten

goeie lessen

Rated 5,0 out of 5
5 december 2022

goeie lessen

Sjoerd

Goede leerzame lessen

Rated 5,0 out of 5
25 november 2022

De lessen van Dennis zijn fijn en leerzaam. Je leert alles in stapjes en hij legt alles rustig en goed uit. Vragen stellen kan altijd en doe dit ook Dennis neemt alle tijd om dit aan je uit te leggen .Door zijn manier van lessen voel je je niet een leerling maar ook een soort vriend, Bedankt Dennis!

Thimo

Leuke en leerzaam

Rated 4,0 out of 5
24 november 2022

Door de leuke en leerzame lessen van Dennis heb ik in één keer mijn rijbewijs ,was altijd gezellig 😁

Elke Hebben

Uitstekende instructeur!

Rated 5,0 out of 5
17 november 2022

Dankzij de goede & leerzame lessen ben ik in één keer geslaagd. Tijdens deze lessen was er altijd ruimte voor een grapje of een geintje. Kortom, een goede instructeur waardoor ik me nu veilig voel op de weg.

Judith

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
2 november 2022

Goede lessen in een keer geslaagd.

De beste instructeur van nederland!

Tije Wiertz

Eerste keer geslaagd!

Rated 5,0 out of 5
28 september 2022

Ik heb een zeer goede lestijd gehad bij Dennis. Hij kijkt naar wat je nodig hebt om te slagen en past daar zijn lessen op aan, ook is zijn rooster flexibel.

Dankzij Dennis ben ik de eerste keer geslaagd.

Lars

Top lessen!

Rated 5,0 out of 5
15 september 2022

De rijlessen heb ik altijd erg fijn gevonden! Niet alleen leerde ik altijd wel iets nieuws, maar de lessen waren bovendien ook erg gezellig. Vandaag heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Kai

Super leuke tijd gehad en leerzame lessen

Rated 5,0 out of 5
6 september 2022

In een keer geslaagd door de lessen bij Dennis! Gezellige tijd gehad en samen goed gewerkt naar het examen toe.

Jenna

Leerzame en gezellige lessen

Rated 5,0 out of 5
7 juli 2022

De rijlessen van Dennis zijn erg leerzaam, maar ook altijd gezellig. Door Dennis heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Loek

leerzame en fijne lessen

Rated 5,0 out of 5
1 juli 2022

Leerzame en fijne rijlessen gehad die ook nog eens gezellig waren.

flexibel en goed overleg om lessen te plannen.

Super goede ervaring!

Kim

Goede instructeur, ook bij examenvrees!

Rated 5,0 out of 5
31 mei 2022

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Dennis!

Goede instructeur, leuke man en ondanks dat ik door mijn examenvrees een paar examens heb moeten doen bleef hij me supergoed coachen!

Tom Backus

Leerzame lessen en goede instructeur

Rated 5,0 out of 5
6 april 2022

Door de leuke en leerzame lessen van Dennis heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

Wesley

Leerzame lessen van goede instructeur

Rated 5,0 out of 5
24 maart 2022

Een goede instructeur die je helpt werken naar je examen. Serieus en af en toe tijd voor een grapje.

Marijn

Beste instructeur van Venray en omstreken!

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2022

In een keer geslaagd. Super leuke en leerzame lessen gehad van Dennis.

Maud

Leuke en leerzame lessen

Rated 5,0 out of 5
22 december 2021

Dankzij de goede lessen van Dennis Nottelman in één keer mijn rijbewijs kunnen halen! Niet alleen leerzame, maar ook gezellige lessen.

Tessa