4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Plaats hier jouw review

Geplaatste reviews

Top instructeur

Rated 5 out of 5
5 januari 2023

Zeer goede ervaringen mee

Berry

Rijlessen en Voorbereiding voor examen

Rated 5 out of 5
4 januari 2023

Dennis heel erg bedankt voor de voorbereiding en ondersteuning. En ook bedankt voor het helpen voor het overwinnen van de angst van de snelweg.

Gr. Jolanda

Jolanda Wolbertus Achten

goeie lessen

Rated 5 out of 5
5 december 2022

goeie lessen

Sjoerd

Goede leerzame lessen

Rated 5 out of 5
25 november 2022

De lessen van Dennis zijn fijn en leerzaam. Je leert alles in stapjes en hij legt alles rustig en goed uit. Vragen stellen kan altijd en doe dit ook Dennis neemt alle tijd om dit aan je uit te leggen .Door zijn manier van lessen voel je je niet een leerling maar ook een soort vriend, Bedankt Dennis!

Thimo

Leuke en leerzaam

Rated 4 out of 5
24 november 2022

Door de leuke en leerzame lessen van Dennis heb ik in één keer mijn rijbewijs ,was altijd gezellig 😁

Elke Hebben

Uitstekende instructeur!

Rated 5 out of 5
17 november 2022

Dankzij de goede & leerzame lessen ben ik in één keer geslaagd. Tijdens deze lessen was er altijd ruimte voor een grapje of een geintje. Kortom, een goede instructeur waardoor ik me nu veilig voel op de weg.

Judith

Geweldig

Rated 5 out of 5
2 november 2022

Goede lessen in een keer geslaagd.

De beste instructeur van nederland!

Tije Wiertz

Eerste keer geslaagd!

Rated 5 out of 5
28 september 2022

Ik heb een zeer goede lestijd gehad bij Dennis. Hij kijkt naar wat je nodig hebt om te slagen en past daar zijn lessen op aan, ook is zijn rooster flexibel.

Dankzij Dennis ben ik de eerste keer geslaagd.

Lars

Top lessen!

Rated 5 out of 5
15 september 2022

De rijlessen heb ik altijd erg fijn gevonden! Niet alleen leerde ik altijd wel iets nieuws, maar de lessen waren bovendien ook erg gezellig. Vandaag heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Kai

Super leuke tijd gehad en leerzame lessen

Rated 5 out of 5
6 september 2022

In een keer geslaagd door de lessen bij Dennis! Gezellige tijd gehad en samen goed gewerkt naar het examen toe.

Jenna

Leerzame en gezellige lessen

Rated 5 out of 5
7 juli 2022

De rijlessen van Dennis zijn erg leerzaam, maar ook altijd gezellig. Door Dennis heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Loek

leerzame en fijne lessen

Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Leerzame en fijne rijlessen gehad die ook nog eens gezellig waren.

flexibel en goed overleg om lessen te plannen.

Super goede ervaring!

Kim

Goede instructeur, ook bij examenvrees!

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Dennis!

Goede instructeur, leuke man en ondanks dat ik door mijn examenvrees een paar examens heb moeten doen bleef hij me supergoed coachen!

Tom Backus

Leerzame lessen en goede instructeur

Rated 5 out of 5
6 april 2022

Door de leuke en leerzame lessen van Dennis heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

Wesley

Leerzame lessen van goede instructeur

Rated 5 out of 5
24 maart 2022

Een goede instructeur die je helpt werken naar je examen. Serieus en af en toe tijd voor een grapje.

Marijn

Beste instructeur van Venray en omstreken!

Rated 5 out of 5
23 maart 2022

In een keer geslaagd. Super leuke en leerzame lessen gehad van Dennis.

Maud

Leuke en leerzame lessen

Rated 5 out of 5
22 december 2021

Dankzij de goede lessen van Dennis Nottelman in één keer mijn rijbewijs kunnen halen! Niet alleen leerzame, maar ook gezellige lessen.

Tessa