Autorijles

De rijlessen worden gegeven in een Renault Capture, voorzien van alle luxe en verplichte eisen die er aan een lesauto worden gesteld. De auto heeft de mogelijkheid om perfect afgesteld te worden voor iedere lengte!

Er wordt gewerkt volgens een gestructureerde methode. Ik kan 2 verschillende rijopleidingen toepassen. Welke rijopleiding het beste bij jou past, bespreken we tijdens de kennismakingsles. We hanteren de volgende twee opties:

  • Reguliere rijopleiding. Dat zijn meestal lessen van 2 uur. We hebben dan voldoende tijd om in de omgeving van Venlo te oefenen (waar het examen plaatsvindt). Na een uur rijden nemen we een korte pauze. Op mijn kosten kun je een consumptie nuttigen, even naar het toilet en evalueren we het eerste uur. In het tweede uur weet je dan welk aandachtspunt we verder gaan behandelen.
  • RIS: Rijopleiding In Stappen
    Dat wil zeggen, lessen volgens een bepaald stappenplan. Voor meer informatie klik hier  

Je leert de onderdelen in een logische volgorde, van makkelijk naar moeilijk. Het is dus een voordeel, dat je de rijlessen altijd bij mij volgt. Ik houd je vorderingen bij op een instructiekaart. Hierdoor kun jij ook zien waar je bent in je opleiding, op welk niveau je de onderdelen beheerst en waaraan we nog moeten werken.

Je kunt vanaf iedere gewenste locatie worden opgehaald (thuis, school, station of sportclub) Kom je uit een andere regio dan Venray, dan ben je uiteraard ook welkom en kijken we even naar een geschikte oplossing om je op te halen en weer af te zetten.

De eerste les noemen we een “kennismakingsles”. We bekijken wat je aanvangsniveau is en bespreken wat de verwachtingen zijn en maken evt. een planning.